REESET Wat
Wat

doet jouw afdeling marketing?

Door te zorgen voor verbinding met de doelgroep, het genereren van bereik, strategieën te ontwikkelen en concepten te bedenken vanuit een doordacht gedachtegoed ontstaat er een gefundeerde basis. Om vervolgens te gaan bouwen met de benodigde middeleninzet. Waarbij ik zelf coördineer en samen met mijn partners de juiste invulling realiseer. Voor diverse opdrachtgevers uit verschillende branches. Het liefst tegelijkertijd waarbij juist die kruisbestuiving zorgt voor verrassende invulling en energie.

REESET Waarom

Concept & Strategie

Door uitgebalanceerde strategieën te ontwikkelen en concepten te bedenken vanuit een doordacht gedachtegoed ontstaat er een gefundeerde basis voor de inzet van marketingcommunicatie. Telkens weer.

Reeset content

Contentcreatie

Tekst, fotografie, video, vormgeving en vervolgens de periodieke publicatie van complete content binnen een vooraf gedefinieerde aanpak en hieraan verbonden doelstelling. Voor zowel social media als websites.

REESET Oceanoutdoor Koru Kraamzorg

Campagnes

Effectieve inzet van gestapelde middelen. Voor personeelswerving en daaraan gekoppelde company branding, het uitdragen van duurzaamheidsdoelstellingen of bijvoorbeeld het communiceren van nieuwe producten of diensten.

Evenementen

Een beurs waar precies jouw doelgroep zich bevindt, een bijeenkomst voor de interne organisatie of een event om een jubileum op treffende wijze te vieren. Voorbeelden waarbij specifiek afgestemde middelen met emotie een boost geven aan het genereren van succes.

Reeset coordinatie

Coördinatie

Samen werken en samenwerken. Bouwen aan de benodigde marketingcommunicatie door middel van volledige ontzorging waarbij ik zelf coördineer en met behulp van mijn netwerk van aanvullende specialisten de juiste invulling realiseer.

Reeset realisatie

Realisatie

Ideeën vleugels geven met de efficiënte inzet van marketingcommunicatie. Praktisch omschreven advies en slimme oplossingen met de productie van doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Bel om een afspraak te plannen

Meer weten?

Kom langs en laat je inspireren 

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Biezendijk 3
3412 KB Lopikerkapel

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405