MBK Website REE1
Website voor Metal Bouwkonsort

Projectrealisatie volgens beproefd stappenplan.

Online visitekaartje met vele projecten

De mensen van Metal Bouwkort maken het; dak- en gevelbeplating voor heel veel verschillende soorten bedrijfsgebouwen door het hele land. De grote diversiteit aan nieuwbouw-, renovatie- en schadeherstelprojecten kunnen met behulp van de voor hen geheel opnieuw gerealiseerde website nu treffend gecommuniceerd worden. Met daarnaast uiteraard ook ruimte voor de overige bedrijfsonderwerpen. Voortdurend wordt de projectportfolio voor hen geactualiseerd en wekelijks wordt het bezoeken van de website via hun socials aangejaagd.

Direct in beeld

Het proces van dit online project is volgens een eerder al beproefd stappenplan aangevlogen. Om daarmee efficiënt te starten en op te leveren. Tussentijds en uiteindelijk compleet. Van flowchart tot visual design en bouw tot het voorbereiden van de content, de vulling en uiteindelijke publicatie. Compleet gecoördineerd en gerealiseerd waarbij de voor hen begeleide professionele fotografie direct een eigen gezicht gaf aan de online bedrijfscommunicatie.

Delen via

Mail voor meer info 

Meer weten?

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Biezendijk 3
3412 KB Lopikerkapel

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405