Erwin reeset studio 2
Televisieprogramma voor Road Maintenance Support

RMS TV als extra, eigen communicatiemiddel.

Unieke uitzendingen over de wereld van RMS

Naast de diverse andere media die er voor Road Maintenance Support gerealiseerd en ingezet wordt om met onder meer hun opdrachtgevers, leveranciers en social volgers te communiceren, is er ook een uniek eigen communicatiemiddel: RMS TV. Binnen het hier destijds voor bedachte format en de in de loop der tijd telkens weer gefinetunede uitvoering en invulling zijn inmiddels al vele onderwerpen uit de wereld van RMS de revue gepasseerd.

Vanuit een voorafgaand uitgewerkt en afgestemd script worden de afleveringen stap voor stap voorbereid en vervolgens opgenomen. Dit gebeurt in de specifiek hiervoor aangeklede studiosetting inclusief alle diverse benodigde technische voorzieningen voor licht en geluid. In de montages krijgen ook nog de separaat gemaakte instart video’s hun plek en zijn de afleveringen gereed voor publicatie.

Direct in beeld

De teaser voor RMS TV geeft een indruk van de diversiteit in de afleveringen die er in de loop der tijd gemaakt zijn. Ga naar de speciale RMS TV menutab op de website van Road Maintenance Support om alle uitzendingen - die compleet van concept tot en met de publicatie zijn gerealiseerd - te kunnen gaan bekijken.

Delen via

Mail voor meer info 

Meer weten?

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Biezendijk 3
3412 KB Lopikerkapel

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405