UPWIJS rebranding REE1
Rebranding voor Upwijs Recruitment

Herpositionering met bijpassende inzet van marketing.

Samen aan de slag in het onderwijs

Upwijs heeft verstand van onderwijszaken en verzorgt als ervaren recruiter de invulling van vacatures binnen het onderwijs. Voor functies als docent op velerlei vakgebieden, maar ook aanvullend onderwijsondersteunend zoals conciërge, roostermaker, orthopedagoog en nog veel meer. Door middel van uitzenden, detacheren, werven & selecteren. En op het gebied van zowel primair als voortgezet onderwijs evenals het middelbaar beroepsonderwijs. De medewerkers werken persoonlijk, praktisch en professioneel. Ze bieden met hun expertise een dienstverlening met perspectief. Inmiddels al ruim 7 jaar en daarmee werd het tijd voor een herpositionering met bijpassende rebranding.

Na de strategische sessies resulterend in een nieuwe propositie, is de bedrijfsnaam weliswaar behouden, maar heeft de uitstraling van Upwijs een flinke upgrade gehad. Hiermee krijgt het voor hen bedachte motto ‘Samen aan de slag in het onderwijs.’ nu ook de benodigde marketing en communicatieve lading.

Direct in beeld

Het logo is gerestyled en biedt door de verandering en kleuraanpassing nu ook vele mogelijkheden voor de diverse nog komende, herkenbaar afgeleide uitingen. De compleet opnieuw gerealiseerde website kwam stap voor stap tot stand en is geheel voorzien van nieuwe teksten en eigen fotografie. De vacatures hebben hierin een prominente plek gekregen binnen de speciaal voor Upwijs gebouwde vacaturewidget waarmee door middel van een automatisch gegenereerde export link ook externe vacaturesites gevuld worden. 

Delen via

Mail voor meer info 

Meer weten?

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Biezendijk 3
3412 KB Lopikerkapel

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405