SAOF Portretfilm 03hb
Portretfilms voor het St. Antonius Onderzoeksfonds

Passie, motivatie en impact in beeld gebracht.

De personen achter de onderzoeken in the picture

Door de stabiele achterban van donateurs van het St. Antonius Onderzoeksfonds worden er gelden gegenereerd waarmee jaarlijks vele studies kunnen worden gefinancierd. Zowel medisch wetenschappelijke als verpleegkundige en paramedische onderzoeken. Tijdens onder meer de interactieve bijeenkomsten, maar ook via de website en social media wordt er geregeld over de inhoud, het verloop en de uitkomsten van deze onderzoeken gecommuniceerd. Om daarnaast ook de mensen achter deze onderzoeken te laten zien, zijn er betrokken personen geportretteerd. Dit om zo nog meer diepgang in de onderzoekscommunicatie te creëren door nut en noodzaak met persoonlijke drijfveren te combineren.

Na de eerdere portretfilm met longarts Prof. Dr. Jan Grutters en vervolgens het dubbelportret met de urologen Dr. Harm van Melick en Dr. Roderick van den Bergh is er een derde portretfilm gemaakt met Dr. Annemiek Doeksen in the picture. De oncologisch chirurg vertelt hierin gepassioneerd hoe het doen van onderzoek haar destijds heeft gegrepen en welke baanbrekende behandeling voor patiënten met borstkanker hieruit voortgekomen is.

Direct in beeld

Binnen het bedachte format en uitgewerkte filmscript werd met behulp van zorgvuldige voorbereiding een interview afgenomen. Door de hierin verkregen diepgang ontstond er een persoonlijk verhaal waarin naast borstkankeronderzoek nu Dr. Annemiek Doeksen centraal staat. Passie, motivatie en impact vormden evenals de typeringen vlot, modern, menselijk en betekenisvol de keywords waarbinnen vervolgens de montages zijn gerealiseerd. Deze teaser is via de socials verspreid. Bekijk de complete video op het YouTube kanaal van het Onderzoeksfonds, waar ook de andere Portretfilms te zien zijn.

Delen via

Mail voor meer info 

Meer weten?

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Galvanibaan 6
3439 MG Nieuwegein

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405