KORU werving REE1
Personeelswerving voor Koru Kraamzorg

Campagne ‘Bijzondere mensen voor bijzondere momenten’.

Bijzondere mensen voor bijzondere momenten gezocht

Kraamverzorgenden zijn de rots in de branding voor een startend gezin. Zij zijn het die hun vraagbaak zijn, vertrouwen geven en hulp bieden in de breedste zin van het woord. Mensen die over een zogenaamd zorghart beschikken, passie voor het vak hebben en die met hun enthousiasme van iedere kraamweek weer een ‘feestje op maat’ maken. Vanwege de toenemende druk op en voortdurend tekort aan personeel zocht Koru Kraamzorg nieuwe medewerkers.

Binnen het ontwikkelde concept ‘Bijzondere mensen voor bijzondere momenten’ is de campagne voor de werving van kraamverzorgenden voor Koru Kraamzorg bedacht. Compleet met eigen fotografie, tekstuele invulling en opvallende creatieve vormgeving. En vervolgens met behulp van een diversiteit aan communicatiemiddelen verdeeld over meerdere periodes gecoördineerd ingezet.

Direct in beeld

Met de speciale wervingswebsite, opvallende paginadominante advertenties in huis-aan-huis weekkranten, mobile bannering plus branded content in het AD, social advertising via Facebook & Instagram en displays langs de weg, werd werken bij Koru Kraamzorg zichtbaar gemaakt in de regio Utrecht.

Delen via

Mail voor meer info 

Meer weten?

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam, e-mailadres en een bericht in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Biezendijk 3
3412 KB Lopikerkapel

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405