DERKO werving REE2
Personeelswerving voor Derko Installatietechniek

Campagne ‘Denk eens aan Derko!’.

Stapelen van middelen voor maximale aandacht

Werken bij Derko is werken bij een dynamisch familiebedrijf binnen de installatietechniek, gespecialiseerd in duurzame installaties op velerlei vlakken. Om de organisatie te versterken is men op zoek naar aanvullend talent. Net zoals vele andere bedrijven die binnen hun branche actief zijn ook vissen in dezelfde vijver. Vandaar de vraag om de personeelswerving op een andere wijze aan te vliegen dan in het verleden door Derko gedaan.

De zes verschillende voor hen gemaakte wervingsvideo’s waarin de medewerkers centraal staan vormden hiervoor de basis. En om deze beeldende verhalen vervolgens optimaal te kunnen gaan benutten hebben ze een prominente plek gekregen binnen de voor Derko gerealiseerde wervingscampagne met als thematiek ‘Denk eens aan Derko!’. Consistente nieuwe vormgeving met behoud van huisstijlelementen en de combinatie van zowel on- als offline middelen plus gestapelde publicaties gedurende een langere periode maakten de campagne voor Derko compleet.

Direct in beeld

Voor de inzet via social advertising zijn zes teaservideo’s gemaakt die verdeeld over een zestal campagneblokken zijn gecommuniceerd. Doelgericht en getarget op meerdere kenmerken. Ze verwijzen naar de voor Derko opnieuw ingerichte landingspagina waar ook alle zes de volledige video’s te bekijken zijn. Daarnaast en aanvullend zorgden outdoor advertising en flyers bij de huis-aan-huis weekkranten voor impact in de specifiek hiervoor gekozen regio en periode. De actiecommunicatie waarbij het bezoeken van de formule 1 race op Zandvoort als beloning bij indiensttreding gepromoot wordt, gaf de campagne halverwege nog een extra boost.

Delen via

Mail voor meer info 

Meer weten?

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Biezendijk 3
3412 KB Lopikerkapel

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405