SAOF Jubileumevent REE4
Jubileum event voor het St. Antonius Onderzoeksfonds

Het Onderzoeksfonds nóg verder op de kaart gezet.

Viering van 10 jaar St. Antonius Onderzoeksfonds

Wetenschappelijk onderzoek helpt de zorg vooruit en het St. Antonius Onderzoeksfonds maakt dit mede mogelijk door dit financieel te ondersteunen. De onderzoeken die door hen worden gefinancierd dragen direct bij aan nieuwe inzichten en innovaties die de zorg in staat stellen de kwaliteit van leven te verbeteren en verlengen. Inmiddels al meer dan 10 jaar en toentertijd een mooie mijlpaal om te vieren én te laten zien.

Tijdens het jubileum event in het AFAS Theater te Leusden werd onderzoek vanuit het St. Antonius Ziekenhuis nóg verder op de kaart gezet. De vele donateurs en overige genodigden kregen ter ere van het 10-jarig jubileum een event met een uitgebalanceerd programma voorgeschoteld. Verschillende vooraanstaande sprekers over hun aansprekende onderzoeken werden voorafgegaan door een inspirerende introductievideo en afgewisseld met entertainment en tevens toelichting vanuit het bestuur. In de foyer kon vooraf en na afloop kennis worden gemaakt met de vele vakgroepen van het Ziekenhuis waar het Onderzoeksfonds mee samenwerkt.

Direct in beeld

Het creatieve concept en de gehele communicatieve invulling met consistente en veelzijdige middelenrealisatie zorgden voor de benodigde branding en uitstraling. Vanaf de entree tot en met het podium en ook online werden de ingezette uitingen ondergedompeld in de juiste look & feel. De coördinatie op de dag zelf maakte de inzet voor dit event compleet. Bekijk de aftermovie voor een sfeerimpressie.

Delen via

Mail voor meer info 

Meer weten?

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Galvanibaan 6
3439 MG Nieuwegein

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405