RMS introductie ewsv REE1
Introductie event voor Road Maintenance Support

Consistente communicatie door de strakke coördinatie.

Compleet perspakket voor de introductie van de E-WSV

Specialist zijn vraagt om het volgen en inzetten van innovatieve ontwikkelingen. Daarom beoordeelt Road Maintenance Support veelvuldig of de voertuigen die zij tot hun beschikking hebben passen bij de uitvoering van hun werkzaamheden en zorgen voor de meest optimale invulling. Waarbij veilig werken altijd voorop staat, maar óók wat er duurzaam anders kan.

Met de introductie en verrichte overdracht handeling van de geheel opnieuw opgebouwde Electric - Workzone Safety Vehicle, kortweg E-WSV, sluiten werd een intensieve productieperiode feestelijk afgesloten. Deze unieke, 100% elektrische vrachtwagen voldoet aan de laatste veiligheidseisen en zal zorgen voor een veilige en duurzame invulling van verkeersmaatregelen. 

Direct in beeld

De aanschaf van dit speciale voertuig is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen Rijkswaterstaat, De Groene Boog en RMS. Bij het introductie event werden de laatste videobeelden geschoten om deze vervolgens in combinatie met de al gemaakte beelden gedurende het gevolgde productieproces te kunnen gaan monteren binnen het vooruitgedachte format. De extra foto’s, losse videobeelden en het voorbereide persbericht maakten het voor de samenwerkende partijen gerealiseerde perspakket compleet. Om daarmee allen via de eigen kanalen uitgebreid en consistent te kunnen gaan communiceren.

Delen via

Mail voor meer info 

Meer weten?

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Biezendijk 3
3412 KB Lopikerkapel

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405