Hero video voor Road Maintenance Support

Basis voor de branding pakkend in beeld gebracht.

Welkom in de wereld van RMS

Met Asset, Traffic en Incident Management biedt Road Maintenance Support haar opdrachtgevers een totaalpakket aan diensten. En het zijn hun zogenaamde strijders die er samen voor zorgen dat assets optimaal presteren en de werkzaamheden verantwoord kunnen worden uitgevoerd door de benodigde veiligheidsmaatregelen te realiseren. Bovendien staan de medewerkers indien nodig 24/7 paraat om calamiteiten op te lossen. Ze zijn betrokken, betrouwbaar en bedreven en voeren hun werkzaamheden uit voor onder meer de Coen-, Maas- en Heinenoordtunnel en Rotterdam The Hague & Lelystad Airport.

Om de dynamische, snel groeiende organisatie enerzijds te voorzien van een passend imago en anderzijds te positioneren als interessante werkgever is de ‘Wereld van RMS’ voor hen bedacht. Bekeken door een kegel ziet de dienstverlening er meteen veel spannender uit en geeft dit ook direct een andere kijk op hun werkzaamheden.

Direct in beeld

De hero video is volgens het voorbereide storyboard verdeeld over meerdere shoots gefilmd en vervolgens gemonteerd. Hij vormt als communicatiedrager nog altijd een belangrijk component binnen de branding van Road Maintenance Support die vervolgens stapsgewijs is uitgebouwd met tal van aanvullende communicatiemiddelen.

Delen via

Mail voor meer info 

Meer weten?

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Biezendijk 3
3412 KB Lopikerkapel

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405