TMO REE2
Contentmarketing voor The Mondial

Consistente mix aan social invullingen met wisselende focus.

Zorgen voor zichtbaarheid van de golfclub

In Houten vind je The Mondial International Golf & Short Game Center. Een hele mond vol voor een centraal in het land gelegen golfclub die, naast een uitdagende wedstrijdbaan, beschikt over unieke oefenfaciliteiten en Par 3 baan om aan je korte spel te werken. Tel daarbij de brasserie en businessclub op en de hoofdonderwerpen voor de voor hen te verzorgen contentmarketing waren compleet.

Direct in beeld

Golfen, netwerken en culinair genieten gaan goed samen bij The Mondial. Door deze onderwerpen eerst afzonderlijk te adresseren en vervolgens te voorzien van eigen kleurstelling en icoon in de lijn van de algemene uitingen met het logo, ontstond er een mix aan social mogelijkheden. Creatief en tegelijk consistent werden de wekelijks wisselende posts voor hen geheel gerealiseerd en gepubliceerd. Complete uitingen voor de communicatie van de diversiteit die zorgde voor zichtbaarheid.

Delen via

Mail voor meer info 

Meer weten?

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Biezendijk 3
3412 KB Lopikerkapel

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405