ICBIS Beursstand REE1
Beursstand voor ICBIS

Introductie van de IT-oplossing aan het grote publiek.

Beursdeelname met consistente uitstraling

De mogelijkheden voor het interactieve beheer van allerhande afval inzamelmiddelen zijn met het modulaire platform van ICBIS eindeloos. Hoogste tijd om dit te gaan communiceren aan het grote publiek en te lanceren op de Vakbeurs Recycling te Gorinchem.

Naast het gerestylede logo kreeg de IT-oplossing van moederbedrijf DBI eerst nog een eigen pay off: You're in control. Geheel bijpassend aan de bedachte strategie en het geformuleerde gedachtegoed. Ook werd de look & feel voor de on- en offline uitstraling voor ICBIS helemaal uitgerold en voor het eerst op de stand gecommuniceerd.

Direct in beeld

Op de 30 m² van schets af aan bedachte en vervolgens ontworpen en gebouwde beursstand was naast de gemaakte introductievideo ruimte voor een live demonstratie op het scherm. De eigen, eigenwijze kleding van de medewerkers, give away en gerealiseerde en gepubliceerde social uitingen voorafgaand, op en na afloop maakten de beursdeelname compleet. De beursvideo biedt een impressie van de presentatie van ICBIS op de vakbeurs.

Delen via

Mail voor meer info 

Meer weten?

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Biezendijk 3
3412 KB Lopikerkapel

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405