IJFC samen REE1
Awareness campagne voor IJFC

Aandacht voor het vervullen van vrijwilligerstaken met #samenIJFC.

Verder denken door de club als bedrijf te benaderen

IJFC is een voetbalvereniging met een rijke historie die in 1930 is opgericht in IJsselstein. En het is ook ‘mijn eigen club’ aangezien ik er zelf al vanaf mijn vijfde voetbal en nog steeds wekelijks te vinden ben op en rond de velden. Met name de laatste jaren is de club flink gegroeid in aantal leden en net als vele andere (sport)verenigingen zijn er vrijwilligers nodig die de vele taken binnen de vereniging vervullen. Steeds meer en iets wat helaas beslist niet makkelijk te bewerkstelligen is. Door de club als bedrijf te benaderen en vervolgens voor hen een concept met bijpassende middelen te bedenken en realiseren wordt er nu continu aandacht gevraagd voor het samen verrichten van vrijwilligerstaken binnen IJFC.

Direct in beeld

Met #samenIJFC als strategisch gedachtegoed en continu terugkerend in combinatie met 3-traps samenIJFC uitingen wordt het je inzetten als vrijwilliger bij IJFC opvallend onder de aandacht gebracht. De verzorgde film- en fotoshoot is gebruikt voor de montage van de Kick off video die later ook nog afgeleide video’s zal krijgen. De guerrilla marketing, posters, displays, flyers en whatsapp, website & social berichten maken de communicatie van #samenIJFC binnen en buiten de vereniging compleet.   

Delen via

Mail voor meer info 

Meer weten?

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam, e-mailadres en een bericht in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Biezendijk 3
3412 KB Lopikerkapel

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405