SAOF Award REE1
Awards voor het St. Antonius Onderzoeksfonds

Tastbare herinnering naast de geldelijke toekenning.

Award als aandenken met impact

Wetenschappelijk onderzoek is belangrijk en helpt de zorg voorruit. Ook het St. Antonius Ziekenhuis gelooft in onderzoek om de kwaliteit van leven voor haar patiënten te verbeteren en verlengen. Omdat het St. Antonius echter geen academisch ziekenhuis is, krijgt het geen geld van de overheid en is men afhankelijk van donaties voor het verrichten van onderzoek. Daarom is destijds het St. Antonius Onderzoeksfonds opgericht. Dankzij de vele giften van de donateurs kunnen er zo alsnog tal van studies - waar overigens een uitgebreid beoordelingstraject aan de uiteindelijke toekenning vooraf is gegaan - worden gefinancierd.

In de bijgaande voor hen gemaakte video komt de speciaal voor het St. Antonius Onderzoeksfonds ontworpen en geproduceerde Award prominent in beeld. De teaser toont de eerste uitreikingen van de onderscheidingen.

Direct in beeld

Jaarlijks vindt er tegen het einde van het jaar in het St. Antonius Ziekenhuis een kort feestelijk moment plaats. Tussen de dagelijkse drukte van de zorgverlening door worden dan de toegekende onderzoeksgelden bekendgemaakt. En bovendien nu voor het tweede jaar op rij ook symbolisch uitgereikt middels de speciaal hiervoor voor het St. Antonius Onderzoeksfonds ontwikkelde Award; treffend tastbaar voor een erkenning met impact. Net zoals de gefinancierde onderzoeken ongetwijfeld ook zullen gaan zorgen voor impact op de zorg.

Delen via

Mail voor meer info 

Meer weten?

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Biezendijk 3
3412 KB Lopikerkapel

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405