RMS Campagne Veilig   REE1
Wervinsgsvideo’s voor Road Maintenance Support

Personeelswerving gebaseerd op zingeving.

Bij RMS ben jij belangrijk!

Het werk wat Road Maintenance Support verricht is belangrijk. Net zoals de medewerkers stuk voor stuk belangrijk voor hun zijn. Veiligheid en veilig werken heeft RMS dan ook in de breedste zin van het woord hoog in het vaandel staan. Dit gaat bovendien veel verder dan voor hen alleen. Iets wat in de gerealiseerde personeelswervingscampagne nadrukkelijk naar voren komt, naast de diversiteit aan werkzaamheden die ze uitvoeren.

RMS is volop in ontwikkeling, groeit door en verwelkomt daarom graag nieuwe medewerkers om te komen werken in de wereld van RMS. Een wereld die door de door hen verrichte werkzaamheden ook een stukje veiliger wordt gemaakt. Zo kunnen vliegtuigen bijvoorbeeld veilig landen op de door RMS onderhouden landingsbanen van Rotterdam The Haque Airport en Lelystad Airport. Ook zijn ze hulpverleners zoals ambulance, brandweer en politie van dienst door ervoor te zorgen dat de weg voor hen veilig en beschikbaar blijft. Daarnaast rijden er dagelijks vele voertuigen over drukke doorgangswegen als de Coentunnel in Amsterdam en Heinenoordtunnel in Rotterdam waar RMS de verantwoordelijkheid voor draagt. Zij zorgen er met hun dienstverlening voor dat dit veilig kan.

Direct in beeld

Door ‘veilig’ in de 3 verschillende voor RMS gerealiseerde wervingsvideo’s anders te presenteren, wordt de zingeving van het werk van RMS benadrukt. En door de personen om wie het gaat en waar ze het dus eigenlijk allemaal voor doen in beeld te brengen en te benoemen, laten ze zien dat RMS belangrijk werk verricht voor heel veel verschillende mensen. De compilatievideo geeft een impressie van de output die vanuit het gedachtegoed, concept, storyboard, tekstvoorbereiding en vervolgens opnames en montages tot stand is gekomen. De afzonderlijke video’s en afgeleide social inzet trechterend naar de bijpassende werkenbij-pagina maken de campagne compleet. 

Delen via

Mail voor meer info 

Meer weten?

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Biezendijk 3
3412 KB Lopikerkapel

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405