SAOF KennisBites REE1
Videoregistraties voor het St. Antonius Onderzoeksfonds

Waardevolle presentaties veranderd in KennisBite's. 

KennisBite video's voor de verdere verspreiding van verrichte onderzoeken

De grote kracht van de onderzoeken die worden verricht met ondersteuning vanuit het St. Antonius Onderzoeksfonds is dat ze vanuit de praktijk ontstaan. Het zijn onder meer ondernemende verpleegkundigen, paramedici, artsen en hoogleraren die op basis van hun ervaring, al dan niet met patiënten, iets willen bereiken en het beter willen doen. Voor de zorg en voor de maatschappij. En wat er allemaal wordt onderzocht wilde het Onderzoeksfonds graag veel groter delen om zo de opgedane kennis liefst letterlijk te kunnen laten zien.

Door de presentaties op de donateursbijeenkomsten op video vast te leggen en in de daaropvolgende montage te combineren met de onderliggende PowerPoint slides, werden er krachtige filmregistraties van gemaakt. Korte video’s onder de samen met het St. Antonius Onderzoeksfonds bedachte benaming ‘KennisBites’ waarvoor ook een eigen intrologo is gerealiseerd.

Direct in beeld

Al met al vormen de KennisBite video’s een echt inhoudelijke verrijking voor de social content die wekelijks voor het St. Antonius Onderzoeksfonds gerealiseerd wordt. Daarnaast is het vooral ook voor hun kennisarchief en -deling van groot belang. Bijgaande KennisBite is er slechts één en geldt als voorbeeld voor de inmiddels vele andere KennisBite's die er voor het Onderzoeksfonds zijn gemaakt en op hun eigen YouTube kanaal te bekijken zijn.

Delen via

Mail voor meer info 

Meer weten?

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Galvanibaan 6
3439 MG Nieuwegein

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405