System regular 2 accessibility
Actie

Klaar voor
de start!

Dit jaar ga ik de marathon lopen. Op zondag 14 april zal ik in Rotterdam voorbereid aan de start verschijnen en heel graag wil ik met mijn marathon meer mogelijk maken. Hoe? Bekijk de video en lees vooral ook verder.

Meer mogelijk maken met mijn marathon 

Doelgericht train ik om de marathon uit te lopen en te finishen met een ongetwijfeld euforisch en voldaan gevoel. Net zoals onder meer verpleegkundigen, paramedici, artsen en hoogleraren in het St. Antonius doelgericht hun onderzoeken uitvoeren. Met het verbeteren van behandelmethoden die bijdragen aan de kwaliteit van leven van patiënten als voornaamste doel.

Het St. Antonius Onderzoeksfonds is afhankelijk van donaties en ik hoop met mijn sportieve inzet jou indirect te stimuleren om te gaan doneren.

Klik op de doneerbutton en je landt op de doneerpagina van de website van het St. Antonius Onderzoeksfonds.
Hier kun je jouw donatie gelijk in orde maken. Bedankt alvast! 
SAOF Portretfilm 01
SAOF Portretfilm 02
SAOF Portretfilm 03
SAOF Portretfilm 03hb

Wetenschappelijk onderzoek helpt de zorg vooruit 

Het St. Antonius gelooft in onderzoek om de kwaliteit van leven van hun patiënten te verbeteren, maar omdat het geen academisch ziekenhuis is, krijgt het hiervoor geen geld van de overheid. Men is afhankelijk van donaties voor het verrichten van onderzoek en daarom is destijds het St. Antonius Onderzoeksfonds opgericht. De studies die worden gefinancierd met de donaties zijn belangrijk en dragen direct bij aan nieuwe inzichten en innovaties voor de verbetering van behandelmethoden van vele aandoeningen.

Over het Onderzoeksfonds

Onderzoek is van levensbelang! Bekijk de video en ontdek wat er met de donaties door het St. Antonius Onderzoeksfonds zoal gedaan wordt. Of bezoek hun website voor nog veel meer informatie. Samen zorgen voor kwaliteit van leven.

Michiel van Riet

"Erwin helpt ons met zijn marketinginzet al enkele jaren om het Onderzoeksfonds nog verder op de kaart te zetten. Super dat hij nu ook zijn sportieve inzet gebruikt om doneren te stimuleren!"

Michiel van de Riet

St. Antonius Onderzoeksfonds

Klik op de doneerbutton en je landt op de doneerpagina van de website van het St. Antonius Onderzoeksfonds.
Hier kun je jouw donatie gelijk in orde maken. Bedankt alvast! 
Meer weten?

App en we hebben snel contact 

Praktisch omschreven advies, slimme oplossingen met doordachte communicatiemiddelen en campagnes die kloppen én zorgen voor effect.

Samenwerken?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem snel contact met je op.

Contact

Galvanibaan 6
3439 MG Nieuwegein

+31 6 51 311 811
erwin@reeset.nl

IBAN: NL31 RABO 0326 8590 39
BTW nr: NL001941412B72
KvK nr: 70597405